Alle Nyheter

Reisebrev fra «Tour St. Andrews 18»

Tidligere i år feiret Tove og Geir hver sine 60-årsdager, og på gavebordet lå også et reisegavekort merket «til Tove og Geir – fra Tove og Geir».  Og reisemålet var likegodt St. Andrews i Skottland !

I første uka på september ble turen gjennomført.   Jubilantene Tove og Geir tok med seg gode golfvenner på turen til golfens vugge i Skottland.   Her er lite reisebrev, basert på bilder og tekst tilsendt fra Geir:

 

Det var et håp om å få slippe til på Old Course, som selvfølgelig er drømmen for alle golfere.   Men her er det ikke så lett å komme til og få tildelt teetime.

Været og forholdene var flott som vi ser på bildet, men dessverre ble reisefølget ikke trekt ut til å få spille på den ærverdige og verdenskjente golfbanen.

 

Noen lurte seg riktignok ut på banen likevel.   Her ser vi Geir (med handlepose!) på hull 18, like bak ei gruppe som spilte seg framover mot siste green i solnedgangen.

 

Første spilledag, med regn og vind på banen Jubilee Course.

…. og samme dag på Eden Course – som ligger mellom New Course og Old Course i St. Andrews.   Stig Talgø ser forventningsfull ut, og er klar for utslag.

 

Her var det bunkere som kan skremme de fleste….  Ottar måtte ha et par forsøk for å komme seg opp herfra.

 

Det ble selvfølgelig tid til et par besøk på favorittpub’en også.  Tove koser seg sammen med gutta boys 🙂

 

Her er hele gjengen samlet.  Fra venstre Håvard Scancke, Stig Talgø, Geir Berntsen, Ottar Fludal, Tove H. Garte og Geir Garte.

 

Her er vi kommet til Castle Course.  En helt fantastisk bane iflg. Geir.   Skikkelig links-bane.  Og været er også helt upåklagelig denne dagen som vi ser.    Her er Gartes reisevenner klar for utslag på hull 1.

 

En tur til Skottland trenger ikke å være bare golf.   Her finnes bl.a. flere gode whisky destillerier.   I denne tanken er det 30.963 liter med Glenkinchie whisky…..   Ingen av oss hjemme blir særlig overrasket om det også ble en aldri så liten prøvesmak.

 

Skottland betyr selvfølgelig også kilt.  Men det norske reisefølget hennes fulgte ikke de lokale skikker om bekledning, så Tove måtte lete blant de innfødte for å finne en kar med kilt 🙂