Alle Nyheter

Reinhard nærmer seg teten – mens Tove sikret sammenlagtseieren i Intersport Cup!

Reinhard Wichmann fortsetter sitt gode spill, og vant kveldens runde i Intersport Cup sammen med Bjørn Schei og Anders Fridtjof Røen, alle med en nettoscore på minus 2 slag.    I kvinneklassen var Tove Hilstad Garte igjen best, med en nettoscore på sitt eget par.   Tove vant dermed sin fjerde rundeseier for året i Intersport Cup i kveld, og sikret sammenlagtseieren en runde før slutt.  Vi gratulerer !  🙂

Her er resultatene fra Intersport Cup runde 8.

Sammenlagtresultater order-of-merit:
Menn
Kvinner

Det er bare 1 runde igjen i Intersport Cup, avslutningsrunden spilles onsdag 29. august.  De 6 beste rundene av totalt 9 runder teller i sammendraget.  Dermed kan det fortsatt endre seg i teten i herreklassen.  Reinhard tok innpå sammenlagtlederen Erlend Steinshamn (som ikke deltok i kveldens runde), og ligger nå bare 7 poeng bak.    Men Reinhard må ha minst 60 poeng i siste runde for å forbedre scoren sin, mens Erlend klarer seg med en poengfangst på mer enn 43 poeng i avslutningsrunden for å «bli kvitt» sin dårligste runde.   Einar Grønnes kan også rykke forbi på oppløpet i sammendraget og vinne. Dette forutsetter at han blir minst blant de 3 beste i siste runde, samtidig som både Erlend og Reinhard ikke forbedrer sine scorer i siste runde (Einar ligger nå 22 poeng bak teten, og kan forbedre scoren med maks 56 poeng).  Så her er det spenning til siste slutt !

Kvinneklassen er det altså allerede avgjort, da Tove Hilstad Garte nå leder med et forsprang 58 poeng på Dagrun Dyrnes Stromberg på 2. plassen.  Dagrun kan forbedre sin score med maksimalt 33 poeng selv om ho vinner siste runde – og da holder det uansett ikke for å passere Tove.

I sammenlagtkonkurransen regnes poengene ut i fra plasseringen i hver runde.  Det er 100 poeng for 1. plass, 85 poeng for 2. plass, 75 poeng for 3. plass, 67 poeng for 4. plass, 60 poeng for 5. plass, 54 for 6. plass, 49 for 7. plass, 45 for 8. plass, 42 for 9. plass og 40 for 10. plass – og videre nedover et poeng mindre for hver plassering.   Så dette handler rett og slett om samle flest mulig gode rundeplasseringer (rangering etter nettoscore).

Reinhard Wichmann viser fin svingteknikk og slår ut en perfekt drive på hull 1.  I kveld ble det en bruttoscore på 38 slag og nettoscore på 2 slag under eget par (20 stablefordpoeng).

 

Her er det Anders Fridtjof Røen som slår ut på hull 1 i kveldens runde.  Han hadde en bruttoscore på 40 slag, og noterte seg også for 20 poeng stableford.   Sterk runde av Anders Fridtjof !