Pink Cup – søndag 26. mai

Også denne sesongen arrangerer Surnadal GK turneringen Pink Cup, som er et samarbeid mellom Norges Golfforbund, Kreftforeningen (brystkreftsaken) og golfklubber over hele landet.    Les mer om Pink Cup.

Turneringen spilles på Surnadal Golfpark søndag 26. mai kl 11.00.   Påmelding i Golfbox innen fredag 24. mai kl 1400.  Det er mulig å melde seg på som par, eller som singel spiller (da vil turneringskomiteen forsøke å finne en medspiller til deg).

Vi spiller Pink Cup som scramble stableford parturnering over 18 hull, der lagene får 25% av spillernes sammenlagte handicap.

Startkontingent pr spiller er kr 200, som uavkortet går til inntekt for brystkreftsaken.     Det blir også lagt inn ekstra elementer underveis i turneringen, der det er mulig å kjøpe seg ekstra fordeler / slag etter spesielle regler.  Dette er også inntekter som vil gå til turneringens formål.