«Pink Cup» lørdag – bli med du også !

Pink CUP

Lørdag arrangeres årets "Pink Cup", en svært så uhøytidelig parturnering til inntekt for Kreftforeningen (brystkreftsaken).  I Pink Cup spiller vi sammen to og to, med spilleformen scramble (dvs. at vi spiller på parets beste ball gjennom hele runden).

Pink Cup er en nasjonal satsing i regi av Norges Golfforbund og Kreftforeningen, der startkontingenten (kr 200) går uavkortet til brystkreftsaken.

Se mer info om turnering på www.pinkcup.no.

Det blir innlagt flere artige spesialregler underveis i turneringen, der det vil også være mulig å kjøpe seg fordeler i løpet av runden.  F.eks. betale for å ta opp ballen fra bunker (kr 50) og få lov til kaste ballen ut av hinder eller out-of-bonds (kr 100).   Disse inntektene går selvfølgelig også til kreftforeningen.

Foreløpig er det litt beskjeden deltakelse, men påmeldingsfristen går ikke ut før ved midnatt fredag kveld.   Bli med du også !

Påmelding i Golfbox eller ved å sende sms til 91554069.

Rosa ballonger hører med under "Pink Cup".  Her er hele gjengen som stilte til start i 2012.