Omspill på puttinggreenen måtte til i Hjortescramble :-)

Det ble hard kamp i teten av årets Hjortescramble, da det måtte omspill (puttekonkurranse) til for å skille de beste parene i teten.   Etter at de 20 parene hadde gjennomført sine 18 hull stod Haldis Vitsø / Anders Fridtjof Røen og Tove Garte / Geir Garte helt likt med 43 poeng.   Men sistnevnte vant puttekonkurransen, og sikre seg førstepremien.  Sturla Solheim / Geir Berntsen ble på 3. plass med 42 poeng, mens Dagrun Dyrnes Stromberg / Reinhard Wichmann sikret seg den siste premien etter puttekonkurranse mot Knut Haugen / Ronny Edvardsen.  Begge de sistnevnte parene endte på 41 poeng.

Førstepremien var 2 stk gavekort pålydende kr 1000 sponset av Kjøttskjæreren i Rindal (Stian Kooyman), mens andrepremien var 2 store hjortesteiker gitt av Jan Ove Bævre.

Det var stort sett paraplyvær under årets Hjortescramble, men som vanlig var det bare smil og godt humør å se ute på Surnadal Golfpark.   Dagens mest uheldige spiller var Edvard Bruset som falt forkjært og endte på sykehuset med et brudd i lårhalsen.  Klubben og alle deltakerne i Hjortescramble ønsker han god bedring !

Det ble også trukket ut en deltakerpremie i Hjortescramble.  Vi fikk en flott gave fra Oppdal GK under banejubileet, nemlig gavekort på weekend for 2 personer på Skifer Hotell.    Dette ble trukket ut på Palmar Brennskag.    Vi gratulerer – og ønsker han god tur til weekendopphold på Oppdal !

Her er resultatene:

President Oddvar Væge fikk æren av å slå ut først.  Med 39 tilskuere var presset til å ta og føle på, og Væge satte nok pris på at turneringsformen var scramble … 🙂

dsc_5567

Jens Nervik har ikke spilt så mye i år, men imponerte med både flott utslag på hull 1 – og ellers godt spill.

dsc_5568

I hjortescramble er det etter hvert en tradisjon at enkelte drar det hakket lenger med antrekket 🙂

14438902_10155268566038916_1754179323_o

Men svingteknikken stod vel ikke helt i stil med klesstilen….

14466433_10155268566498916_1046868799_o

Her har Væge / Nervik kommet til hull 6.  Audun Moen Skei følger med mens Oddvar chiper inn på greenen.

dsc_5573

Siri Vaagland med lang og flott drive på hull 3.

dsc_5575

Så var det klart for puttekonkurranse for å avgjøre hvem som skulle få førstepremien.   Her er det Anders Fridtjof Røen som setter en av sine putter.

dsc_5579

Men til slutt ble det Geir som setter avgjørende putt, og vinner årets Hjortescramble sammen med fru Tove.

dsc_5577

Hjortescramble var årets siste turnering.  Men hvis været blir brukbart videre utover høsten, så kan det bli mange uker med golfspill ennå.  Så det er ingen grunn til å pakke bort golfbagen !