Nyheter fra banesjefen :-)

Lørdag 2. mai åpner Surnadal Golfpark «offisielt», dvs. at banen også er åpen for gjestespillere, og at vi fra samme dag må betale spillerett eller greenfee for å spille på banen.

Det er imidlertid noen koronatiltak som må følges. Alle må booke tid på forhånd i golfbox (ingen skal inn på «greenfee-bua» for å registrere seg) og betaling av greenfee skjer kun ved bruk av Vipps (nr 36015). Unngå at større grupper av spillere samler seg ved klubbhuset – gå helst rett ut på banen ved ankomst. Ellers er klubbhuset stengt, dvs. ingen kiosk – og ved bruk av toalettet må hygieneregler naturligvis respekteres.

Velkommen !

Det er også flere nyheter på Surnadal Golfpark før årets sesong.    I uka som var ble det «beryktede» grøfta på hull 8 pyntet opp – og bekken er lagt i rør.  Og i løpet av et par måneder er tenkt at det her skal bli gress som blir klippet som semirough med robotklipper.    Dette vil nok friste langt flere spillere til å prøve seg med driveren – risikofaktoren er i hvert fall betydelig redusert da det nå blir mulig å spille videre.

Og ikke nok med det – nå er også arbeidet med å klargjøre de nye utslagsstedene i gang – og onsdag kveld var det prøveslag fra «nye hull 1».    Flotte teesteder med gode matter.   Dette blir spennende 🙂