Ny «venneturnering» lørdag 3. august – ta med en venn på golfbanen !

Lørdag 3. august blir det ny mulighet til å være med i venneturnering på golfbanen.     Vi forsøkte oss på en lignende turnering 18. mai, og da hadde vi hele 10 lag med 3 spillere pr lag.
Så vi håper på like god respons også denne gangen.

Dette er en lagturnering (med 3er- eller 4er-lag) der spillerne i laget spiller på «beste ball» på hvert slag til ballen er i hullet.   Dvs. at alle kan bidra litt uansett hvilket ferdighetsnivå du er på.
Vi forsøker å sette opp lagene slik at det blir mest mulig jevnbyrdige lag, der alle lag MÅ ha med minst nybegynner (dvs. noen som ikke har spilt turnering) med på laget.
Det spilles 18 hull, der lagene konkurrerer seg i mellom om laveste brutto score.  Handicap ser vi bort fra denne dagen.

Startkontingent kr 100 pr person.  Enkel premiering.

Påmelding i Golfbox eller ved å sende en sms til Knut Haugen på mobil 91554069 senest fredag kl 12.00.