NRK på besøk i dag

Onsdag 19. juli var Roar Halten fra NRK Møre og Romsdal på besøk ved Surnadal Golfpark for å lage en TV-sak om robotklipperne våre.    Banesjef Stig Talgø ble intervjuet, der han ble spurt om både robotklipperne og golfbanen ellers.  Halten gjorde filmopptak av både klipperne og fra baneområdet ellers, og han vil også klippe inn deler av dronefilmen som Trollheim Reklame har laget i innslaget.

Med det været som kom omtrent samtidig med at NRK-bilen parkerte ved golfbanen, så var vi også maksimalt heldig for å få banen presentert på en best mulig måte.

Roar Halten ville sette i gang med redigeringsarbeidet umiddelbart etter opptaket, og han hadde håp om at det kunne komme på lufta allerede i onsdag kveld kl 18.45 på NRK Møre og Romsdal.    Så følg med !

Sendingen går også i samsending med flere andre NRK-distrikter, og er vi heldig kommer det også på NRK sin riksdekkende nyhetssending.

Før intervjuet kunne starte måtte selvfølgelig «myggen» monteres.  Vanligvis settes den på skjortekragen til intervjuobjektet, men med Stig Talgø som intervjuobjekt var det minst like praktisk å sette den i skjegget 🙂