«Presidentens 3 køller» lørdag 17. august – 9 hull netto slag

Kommende lørdag spilles den tradisjonelle turneringen «Presidentens 3 køller», der vi får lov til å ta med bare 3 køller i bagen.
Det er naturligvis en ekstra utfordring når du ikke har samme utvalget i golfbagen, men det er fortsatt mulig å spille god golf.

Dette er en av våre 2-3 mest tradisjonsrike turneringer, som vi har tatt vare på fra klubbens og golfbanens spede begynnelse.  «Presidentens 3 køller» ble arrangert på Surnadal Golfpark første gang allerede første høsten etter baneåpning i 2006, og senere ser vi faktisk flere klubber som har valgt samme turneringsnavn og samme konsept.

Det spilles denne gang 9 hull, og der vi konkurrerer på netto slag (altså brutto slag minus tildelte slag).  Alle slag teller på samtlige hull.

Påmelding i Golfbox