Vi ønsker velkommen til «Surnadal Open» lørdag 29. juni !

Lørdag 29. juni arrangerer vi den tradisjonelle turneringen Surnadal Open.     Da håper vi på mange spillere på deltakerlista, både klubbens egne og ikke minst gjestespillere fra andre klubber.  Velkommen skal dere være til Surnadal Golfpark 🙂

Det er 3 klasser for både kvinner og menn, der vi deler klassene etter handicap.   Over/under hcp 18,0, samt egne klasser for spillere med klubbhandicap.   Det spilles individuell stableford over 18 hull, med fullt handicap i alle klasser.    Startkontingent kr 200.  Stort premiebord.

Påmelding i Golfbox

Vi kan friste med fantastiske baneforhold i sommer.  Surnadal Golfpark har trolig aldri vært i så god stand som nå, spesielt er greenene kjempefine denne sesongen.   Vi drister oss til å mene at Surnadal Golfpark nå er toppskiktet i Midt-Norge når det gjelder banekvalitet.   Fortsatt har vi kanskje litt å gå på med bunkerne våre, men ellers er både greener, fairwayer og semirough fullt på høyde med de aller beste banene i regionen vår.  Banemannskapet gjør en fantastisk jobb med å hold banen i god stand!