Alle Nyheter

Lasse vant runde 3 i Intersport Cup!

Vi kan gratulere unggutten Lasse Vaseng Hansen (16 år) med seieren i kveldens runde av Intersport Cup.  Lasse fikk 20 poeng på 9 hullsrunden og vant herreklassen, med Geir Berntsen og Reinhard Wichmann (som begge spilte meget sterke runder) på delt 2. plass med 19 poeng.   Tove Hilstad Garte og Heid Snekvik delte seieren i dameklassen – som også hadde 20 poeng.

Lasse har som mange vet nære forbindelser til Olaf Moen eftt AS / Intersport, og da var det ekstra artig at han slo til med seier i denne turneringen.   Han tok nybegynnerkurset i fjor, og har ikke spilt så veldig mye golf ennå – fotball er nok førsteprioritet foreløpig.  Men nå er Lasse i gang med nedskriving av handicapet, og kanskje blir det noen golfrunder i fotballferien 🙂

 

 

Her er kveldens resultater, for henholdsvis dameklassen og herreklassen

Sammenlagt leder Tove Hilstad Garte dameklassen, mens Reinhard Wichmann har overtatt teten i herreklassen like foran Terje Kvande.

Her finner du sammenlagt resultater (order-of-merit) for dameklassen og herreklassen.

 

Tove Hilstad Garte spilte som vanlig meget bra, med bl.a. 5 strake par på de 5 første hullene.  Det endte med 37 slag til slutt.