Kristiansund klart best etter første spilledag

Etter at første spilledag er unnagjort av «Surnadal Sparebank Open» viser resultatlistene at spillerne fra Surnadal GK har litt å hente inn igjen i søndagens runde.    Kristiansund og omegn GK dominerte samtlige klasser, bortsett fra «VTG-mix»-klassen der vår egen Svein Erik Nilsen var eneste deltaker.

Du finner resultater fra første spilledag, samt startlister for begge dager i Golfbox.

Her er det Nils Husby fra Tingvoll GK som putter på hull 1, mens Bjørn Roksvåg (Smøla) og Rune Lønnum (Kristiansund) følger med.  Og Knut Haugen var medspiller og fotograf, i en fin nordmørs-gruppe med 4 klubber representert.

Her er delegasjonen fra Surnadal GK samlet etter at første runde er avsluttet.  Fra venstre Knut Haugen, Oddvar Væge, Arthur Melling, Svein Erik Nilsen, Heid Snekvik, Allan Troelsen, Geir Berntsen og Helge Wiig.

«Surnadal Sparebank Open» er en turnering som arrangeres av Kristiansund og omegn GK og Surnadal GK i fellesskap, etter initiativ og opplegg fra begge klubbenes hovedsponsor Surnadal Sparebank.   Hovedsponsoren spanderte marsipankake til kaffen under turneringen 🙂