Alle NyheterGolfnytt

Klubbnytt

Styreleder Geir Garte har nå skrevet sin første «leder» til klubbens hjemmeside. Samtidig minner styret om at alle sammen SKAL registrere våre runder ved Surnadal Golfpark i Golfbox i år.

«Golf-leder’n»

Da er vi endelig i gang med en ny sesong. Noen har «juksa litt» og besøkt fremmede
steder med golfsesong hele året, mens de fleste har tatt noen timer i simulatoren
på Skei. – noe må gjøres for å holde svingen ved like…

Fjoråret ble bra økonomisk, mest pga masse dugnadsinnsats og sterkt redusert kostnad vedr. drift av baneanlegget. Med greens nesten uten greesvekst etter en knalltøff vinter, ble sesongen husket som det året da vi hadde svært dårlige greens, og sterkt reduserte greenfeeinntekter.

Nå har banesjef Talgø og hans medhjelpere tatt tak, hullpipeluftet 2 ganger forrige sesong, vertikalskjært og resådd. Samme tiltak har vi gjort denne påsken, og supplert med spesialgjødsel og vekstduk i tillegg. Nå «krysser vi alt vi har» og håper på toppforhold etter hvert. – det ser unektelig langt bedre ut en vi tør å håpe på….

Norges Golfforbund ruller i disse dager ut en større markedsføringsaktivitet. Under
mottoet » Jo mer vi er sammen» skal golfsporten presenteres som en rimelig og usnobbete sport, med lokal forankring i nærmiljøet. En sport som gir masse trim og kan spilles sammen med venner, øvrig familie, god og mindre gode spillere. Vår klubb jobber i disse dager med å lage en lokal presentasjonsfolder/innsmett i avisa, som vi håper skal «trigge» folk flest i bygda til å starte med golf.

VTG123.no presenterer det nye kursopplegget, «veien til golf», som nå er lagt opp mer
praktisk, uten teoretisk eller praktisk eksamen. Vi har forhåpninger om mange nye spillere, og dette stiller også krav til de som allerede er etablert. Vi må være faddere til de nye, slik at de får ta del i det flotte miljøet vi har rundt «brakka på Mo». Målet vårt er å fordoble antallet aktive spiller på banen i løpet av få år.

– Velkommen til Surnadal Golfpark, pass ekstra godt på banen nå i starten…

Mvh. Geir Garte
– leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *