Alle NyheterGolfnytt

Kjell Øyen og Tove Garte best

Kjell Øyen var også i år den den klart beste herrespilleren i klubbmesterskapet, mens Tove Garte var best av damene.

Kjell Øyen hadde en klar ledelse etter første spilledag, og beholdt denne med god margin på dag 2.  Han spilte 36 hull på bare 161 slag, mens toeren Geir Berntsen spilte på 170 slag.   Tove Garte ble beste damespiller (senior) med 187 slag, mens Randi Moe Sæter vant dameklassen med 204 slag.  Håkon Sæther vant juniorklassen med 184 slag, og var fjerde beste herrespiller uansett klasse.

I herreklassen ble det relativt store endringer på resultatlista fra dag 1 til dag 2. Bl.a. spilte Emil Naterstad seg kraftig opp og tok andreplassen sin klasse, mens Øyvind Svinvik (som lå på 2. plass etter dag 1) mislykkes på siste hull og ramlet tilsvarende ned på resultatlista.

Før start var en stund litt usikkert om runden søndag kunne spilles pga. været og baneforholdene, men etter et kjapt jurymøte ble det besluttet å spille som planlagt. Forholdene var langt fra optimale, men dette var jevnt for alle – og de beste golferne fikk sine velfortjente klubbmesterskapstitler.