Alle Nyheter

Kaldt ute – men godt og varmt inne :-)

Med 4-5 kuldegrader og barfrost ute, så er det fint å ha golfsimulatoren tilgjengelig for innendørstrening i klubbhuset.

Etter at simulatoren nå har vært åpen i 5-6 uker etter at utesesongen var over, så ser vi at dette er et kjempepopulært tilbud for spillere i alle aldre og kategorier.  Det aller meste av tilgjengelige utleietider er booket i Golfbox på forhånd.

Lørdag formiddag (28.11.2020) var Marius Kvande i aksjon i simulatoren, sammen med far Tom Erik som medspiller og bestefar Terje som tilskuer.    Marius (11) hadde en fantastisk golfsesong 2020, med kjempefin utvikling av spillet.   Han går inn i vintersesongen med stor entusiasme og treningsiver, med fokus på å forbedre seg ytterligere noen hakk i 2021.   Svingteknikken blir bedre og bedre, og unggutten har allerede en presisjon og lengde som de fleste av oss gamlingene kan være misunnelig på.

 

Lørdag 28.11.2020 var også en nydelig dag ute på banen – riktignok ikke for å spille golf – men kombinasjonen av rimfrost og lav novembersol gjorde ihvertfall at fotomotivet ble flott.