Justerte planer for nye utslagssteder og «18-hulls» bane

Da vi nylig hadde besøk av anleggssjef Pål Melby i NGF fikk vi nyttige innspill og tips om våre planer for å lage alternative utslagssteder og «18-hulls» golfbane.   Hans råd var å lage noen kortere hull, og ikke nødvendigvis lengre/vanskeligere hull.

Dette har vi tatt hensyn til, og med hans konkrete forslag som utgangspunkt har vi fått laget en justert banetegning, der de planlagte nye utslagsstedene er markert med svart punkt (og tilhørende avstandsangivelse).

NGF kommer trolig i løpet av sommeren for å slope banen vår, både gjeldende 9 hulls bane og to nye sløyfer (der vi varierer mellom nye og gamle utslagssteder, på to ulike 9-hulls runder.

Det er tanken at noen av de nye utslagene blir laget slik at de kan spilles allerede inneværende sesong, men dette prosjektet blir ikke fullført før i 2020.

Skissen som viser de nye utslagene ser på bildet nedenfor, eller ved å laste ned pdf-filen Surnadal-Golfpark-kartA3_flybilde2018_02.05.2019