Jan Ove Bævre bestemann i SpareBank1 Nordmøre Challenge

I årets 6. runde av serieturneringen SpareBank1 Nordmøre Challenge var det Jan Ove Bævre som oppnådde høyest poengsum (21 poeng) foran Hallvard Kvande som var poenget bak.    Kvinneklassen ble vunnet av Tove Hilstad Garte (17 poeng), mens Ken Marius Pedersen vant klassen for spillere med klubbhandicap.

Her er kveldens resultater i Golfbox.

I SpareBank1 Nordmøre Challenge gjelder det å få høyest mulig gjennomsnittlig poengscore på de 4 beste av totalt 8 runder.    I dameklassen er det svært jevnt, der Dagrun Dyrnes Stromberg leder med 16,3 poeng, foran Randi Moe Sæter med 16,0 poeng (3 runder spilt) og Tove Hilstad Garte med 15,3 poeng (3 runder spilt).   Heid Snekvik står også med 16,0 poeng på sin ene runde, men ho vil ikke kunne få nok tellende runder (minimum 4 runder for å få notert sammenlagt resultat).  Randi  må spille en runde på minst 18 poeng for å passere Dagrun (forutsatt at sistnevnte ikke forbedrer scoren), mens Tove må ha 20 poeng for å kunne passere.  Men Dagrun har også muligheter til å forbedre sin score ved å få gode scorer i de to siste rundene, og har nok et klart overtak i kampen om sammenlagtpremien.

I herreklassen leder Magnus Snekvik (19,0 poeng), foran Geir Forbregd (18,5 poeng), Knut Haugen (17,5 poeng) og Hallvard Kvande (17,5 poeng).   Dersom Magnus ikke forbedrer sin score i løpet av de to siste rundene vil Geir kunne forbedre gjennomsnittet til 19,0 med en score på 18 poeng i en av de to siste rundene.  Men Magnus blir nok vanskelig å passere, da han også kan forbedre gjennomsnittet dersom han får mer enn 15 poeng i en av de to siste rundene.

Jan Ove Bævre spilte en sterk runde og noterte seg for hele 21 poeng i kveldens runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge.

Her det Hallvard Kvande (nr 2 i kveld med 20 poeng) som slår ut, med Knut Bergli, Arthur Melling og Randi Moe Sæter som tilskuere.

Laila Eriksen Østbø ble nr 2 i kveldens runde med sine 16 poeng – og var dermed 1 poeng bak vinner Tove Hilstad Garte.

Randi Moe Sæter slår ut på hull 1, mens Bjørn Schei følger med ballen.   Ingen av de to nådde helt opp i toppen i kveld.

Knut Haugen slår sitt andreslag på hull 3.  Målet var selvfølgelig greenen, men endte med en markkryper på 30 meter…… Runden endte med 17 poeng og 4. plass.   Foto:  Øyvind Svinvik