Hyggelig tilbakemelding fra Surnadal Open-deltaker :-)

Vi setter stor pris på tilbakemelding fra våre medlemmer og gjestespillere, uansett hva det gjelder og om det er ris eller ros.  Dette er selvfølgelig viktig for å være best mulig til enhver tid – ut fra de forutsetninger vi råder over som dugnadsklubb.  Men vi innrømmer gjerne at det varmer ekstra når vi får tilbakemeldinger av den typen som Trond K. Grødal fra Kristiansund la ut på sin facebookside i går kveld, etter at han hadde deltatt i «Surnadal Open» tidligere på dagen.

Trond skriver følgende på sin facebook-side (utklipp til venstre):  «Tusen takk for en hyggelig golflørdag med en hyggelig flight og utmerket servering i kiosken.  Så vil jeg gratulere Surnadal Golfklubb med aldeles flott bane! Den fineste og best velholdte banen i Midt-Norge! Anbefaler golfere å besøke Surnadal Golfklubb! Vi sees igjen!»

Og på vår egen facebook-side kommenterer Grødal slik:   «Fantastisk flott bane dere har nå! Og takk for en kjempeflott golfopplevelse i Surnadal Open! Takk til medspillere og deres sponsorer for flotte premier! Vi sees igjen!»

Vi må vel innrømme at vi som tilhører hjemmeklubben også synes at banen er fantastisk fin nå – og kanskje aldri har vært så bra noen gang før.   Vi er riktignok ikke helt objektiv i en slik vurdering, men når det uoppfordret kommer som tilbakemelding fra en gjestespiller så er det svært hyggelig.

«Surnadal Golfpark, den fineste og best velholdte banen i Midt-Norge!»   Smak litt på den folkens 🙂     Spesielt fairwayer og greener er av meget høy kvalitet nå, den som er uenig den påstanden bor trolig ikke i Midt-Norge….    Vi skal være ydmyke og skal slett ikke «ta av», og vi vet selvfølgelig godt at det finnes mange andre kjempeflotte golfbaner i området vårt.  Men samtidig er det lov å være litt stolt av golfbanen vår.

Men uansett:  Kjære banemannskap og dugnadsfolk – dere gjør en kjempejobb !!    En jobb som blir satt pris på av mange 🙂

Hvis du lurer:  Sitatene fra Trond Grødal sin private facebook er lagt ut her med hans godkjennelse.

Illustrasjonsbilder fra Surnadal Golfpark – under «Eika Open» lørdag 15. juni 2019