Husk å bestille starttid i Golfbox !

I løpet av de første spilledagene etter at golfsesongen og banen åpnet, så ser vi at det er mange spillere som glemmer / dropper å bestiller tid på banen.  Dette kan gjelde de aller fleste av oss (ja, web-redaktøren er absolutt en av dem…)  – og dette kan være litt «smittsomt».   Hvis ingen andre gjør, så gjør heller ikke jeg…..

Dette har alltid vært en utfordring på banen vår – der særlig vi lokale spillere «slarker» med å bestille tid før vi møter opp ved banen.  Vi kjører oss en tur, og slår bare ut fra hull 1 når vi er klare.

Men dette med forhåndsbestilling er spesielt påpekt som viktig nå i disse koronatider, for å unngå større ansamlinger av folk ved klubbhuset.  Golfforbundet og klubben ønsker at ALLE skal booke tid på forhånd – og at vi skal gå rett ut på hull 1 når vi kommer til banen like før bestilt tid.

Men dette er også viktig ellers – vi ønsker selvfølgelig å vise omverden at det stor trafikk på banen vår – for å vise at det er en attraktiv og populær golfbane?   Og hvor sjekker gjestespillere før de besøker en ny bane – jo, selvfølgelig i Golfbox.   Derfor kan vi gjerne benytte koronareglene til å skaffe oss bedre bookingrutiner på lengre sikt også.

Foran denne sesongen har vi også forenklet bookingen i Golfbox, slik at det ikke er nødvendig å bekrefte etter at du er kommet til banen.  Og det er derfor enklere enn noen gang før – og du trenger ikke innom greenfee-bua.  Du kan bestille ved å logge deg på via PC før du reiser hjemmefra, eller enda enklere ved å bruke Golfbox-appen på mobil.   Ved å bruke App’en kan du også registrere scorene underveis i runden for deg og dine medspillere – og handicapet blir også automatisk justert ved å bruke App’en.   Utrolig enkelt og greit.

Hvis du ikke har lastet ned App’en kan du gjøre dette på vanlig måte via App Store (Iphone) eller Google Play (Android), evt. via denne siden:  http://golfbox.no/external/qr/appdownload/

I dag – søndag 3. mai – var det iflg. Golfbox 8 spillere på banen.