HolidayGolf med «mexican scramble» lørdag 20. juli

Lørdag 20. juli skal vi ha en uhøytidelig sommerferieturnering, der vi spiller med 3-er lag med spilleformen «mexican sramble».

Mexican Scramble er en variant av Texas Scramble, med den forskjell at den spilleren som slo den valgte ballen ikke får lov til å slå det neste slaget.  På hvert hull slår alle ut, og man velger det beste utslaget. Herfra slår de to andre spillerne fra det punktet hvor medspillerens ball ble liggende.  Av disse velges igjen den beste ballen (ikke nødvendigvis den lengste), og to spillere i laget slår videre derfra – unntatt den spiller som slo den valgte ballen.    Her er det selvfølgelig litt strategi inne i bildet også.  Hvilken ball skal vi velge?

Påmelding i Golfbox på vanlig måte, enten lagvis eller individuelt.  Vi skal uansett mikse sammen lag slik at alle får et lag å spille med.  Hvis antall spillere ikke går opp, kan vi også spille 4-er lag.    Det spilles 18 hull stableford.    3-er lag spiller med 15% handicap, og evt. 4-er lag spiller med 10% handicap.  Dette er forøvrig en fantastisk fin turneringsform for nybegynnere, så vi håper flest mulig kan invitere med seg en turneringsdebutant på laget sitt 🙂

Startkontingent kr 100 pr spiller.     Enkel premiering til beste lag.