Historiens første styremøte i nytt klubbhus

Torsdag 11. oktober var det klart for uoffisiell åpning og historiens første styremøte i det nye flotte klubbhuset vårt.  Påbygget til den gamla brakka vår har kommet opp i løpet av sommeren, takket være en fantastisk innsats og over 400 dugnadstimer av den driftige «mandagsdugnads-gjengen» i klubben.  Skikkelig imponerende arbeid og innsats !

Her er klubbhuset avbildet i siste del av byggeperioden – en måneds tid før det var klart til bruk.   Mildt sagt en ansiktsløftning av den slitne arbeidsbrakka som har fungert som klubbhus siden banen ble åpnet i 2006.  Ikke minst er det praktisk å ha en plass til å sette seg ned under tak, både etter golfrunden og for å ha styremøter mv. i eget lokale.

Først var det en velfortjent kaffekopp for dugnadsgjengen

Og så var det klart for styremøte