Alle Nyheter

Golfsimulatoren er klar for vintersesongen – er du ?

Utendørssesongen er over for i år, og det er på tide å ta en tur for å prøve golfsimulatoren.  Dette er kjempegod trening for å holde svingen vedlike gjennom vintersesongen.

 

Det er selskapet Simulatorgolf Surnadal AS som eier golfsimulatoren i Surnadal.  YX Energi Surnadal / Bjørn Schei er hovedaksjonær, sammen med Gjensidige Surnadal, Vårsøg Hotell AS, Surnadal Golfklubb og ca 15 privatpersoner.   Simulatoren er av typen Full Swing Golf, og med oppdatert programvare så sent som i 2016 holder den meget høy kvalitet.   Her får vi spille på mange av de kjente golfbanene, som f.eks Kapalua Bay, Pebble Beach, Valderrama osv.

Timebestilling gjør du ved å kontakte YX Energi (bensinstasjonen) på tlf. 71661524.   Der betaler du timen og henter/leverer nøkkelen til simulatoren som du finner på baksiden/underetasjen ved Landbrukshuset.

 

Prisen er kr 200 time pr person (dvs. spiller dere 4 personer / 18 hull blir det totalt 4 timer / kr 800).

Det er også mulig å kjøpe et sesongkort for kr 3000.   Dette må forskuddsbetales til konto 4040.15.22168.  Ta med kvittering for innbetaling og vis på YX Energi ved nøkkelhenting.   Selv om du har sesongkort må du uansett booke tid på forhånd.   Alle spillere skal være registrert med navn før spill.

Det finnes en oppskrift / bruksanvisning for å starte simulatoren inne i rommet på Landbrukshuset.