Golfkaféen / kiosken i klubbhuset er også klar ny sesong :-)

Nå er det satt opp mannskapsliste for årets drift av golfkaféen / kiosken i klubbhuset.

Er du en av klubbens lokale medlemmer er det stor sjanse for at du står på lista – så vi anbefaler at du tar en sjekk på lista og evt. noterer deg «din» dato.

Her er lista (pdf-fil) som du gjerne kan laste ned, printe ut og henge på «kjøkkentavla» 🙂
Golfsesongen 2022 kafeliste

Det er viktig at vi passer på og følger med på lista (og ikke glemmer oppsatt dato), og sørger for bytting dersom oppsatt dato ikke passer.

Golfkaféen er både en viktig trivselsfaktor for både gjestespillere og lokale spillere/medlemmer – og en viktig inntektskilde for klubben.

Bakels står fast på menyen i golfkaféen vår, og noen ganger kan vi også få kjøpt pølse med brød.
Noen spiser også «pølse i vaffel» – så her er det lov å kombinere etter eget ønske 🙂

Henrik Melkild er en våre viktige og dyktige «kaféverter», som stilte lørdag 21. mai med nystekte bakels og nydelig smørgrøt.