Golfheftet 2019 – årets julegavetips !

Det kjøres fram til utgangen av året en julekampanje, dette innebærer om at om du innen fristen kjøper to kort for 2019, vil du motta en valgfri gave fra Golfheftet (sokker, hånduk eller hanske).   Golfheftet er naturligvis en flott julegave til en golfinteressert samboer eller ektefelle 🙂    Se mer info om hvordan du kjøper Golfheftet i dokumentet nedenfor.   Se også på hjemmesiden golfhäftet.com.

Golfheftet2019 – kampanje desember2018

Golfheftet gir deg muligheten å spille golf for halv greenfee på over 950 golfbaner i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland. Du betaler bare 495:- for Golfheftet, noe som betyr at du allerede etter 2-3 runder sparer penger. Du bestiller tid eller besøker golfklubben du vil spille på akkurat som vanlig. På klubben viser du fram Golfheftet-kortet og spiller deretter for halv greenfee.  Spill på noen av Nordens beste golfbaner for halv greenfee, planlegg din golfweekend eller skap egne golf pakker – kjøp Golfheftet 2019 allerede nå!