«Golfens dag» på Kr. Himmelfartsdag

SURNADAL GOLFKLUBB INVITERER ALLE NYBEGYNNERE, TIDLIGERE MEDLEMMER OG ANDRE SOM HAR «GLEMT» GOLFSPORTEN TIL EN DAG VI HAR KALT «GOLFENS DAG» TORSDAG 30. MAI (KR. HIMMELFART) KL 12.00

ARRANGEMENTET ER GRATIS.

FØRST TAR VI EN KJAPP REPETISJON AV GOLFSVINGEN. DERETTER DELER VI INN I LAG SOM SPILLER TURNERING – TEXAS SCRAMBLE – MED 4 SPILLERE PÅ HVERT LAG.

DET ER EI ENKEL OG MORSOM TURNERINGSFORM SOM PASSER SPESIELT FOR SPILLERE SOM IKKE HAR SPILT PÅ EI STUND, MEN SOM OGSÅ MER ERFARNE SPILLERE GODT KAN SPILLE.

ETTER HALVSPILT RUNDE BLIR DET OBLIGATORISK PAUSE MED GRILLING FØR VI FORTSETTER MED GOLFTURNERINGA.

OBS !  Påmeldingsfristen er utsatt til onsdag 29. mai.   Send epost til Jens Nervik på jens_naervik@hotmail.com eller mobil 975 69 155.

Her kan du lese invitasjonen / plakaten for arrangementet:  GOLFENS DAG 2019