Alle NyheterGolfnytt

Gjestene fra Sunndal vant Hjortescramble

Duoen Rune Nikolaisen og John Gammelsæter fra Sunndal GK var best og sikret seieren i årets Hjortescramble med solide 45 poeng. Allan Troelsen og Knut Haugen fra hjemmeklubben endte på andreplass 2 poeng etter.

Hjortescramble spilles som parturnering – der det spilles på beste ball gjennom hele runden.  Dvs. at paret kan velge den ballen de ønsker å spille på, og flytte den andre ballen til ønsket plassering.

Gjestene fra Sunndal GK – Rune Nikolaisen og John Gammelsæter – spilte meget bra, utfylte hverandre, og fikk hele 45 poeng og vant meget fortjent med en brutto score på 2 slag under banens par.   På de neste plassene kom duoen Allan Troelsen og Knut Haugen, foran «banesjæfan» Geir Berntsen og Stig Talgø.   Tilsammen deltok 26 spillere i turneringen.

Resultatliste finnes i Golfbox her;

Her er de tre beste lagene avbildet etter premieutdelingen.  Fra venstre Geir Berntsen, Stig Talgø, Rune Nikolaisen, John Gammelsæter og Allan Troelsen.   Knut Haugen var ikke tilstede da bildet ble tatt.     De beste lagene fikk hver sin hjortesteik (sponset av jegere i golfklubben) som premier.