Gjestene best på dag 1 i Surnadal Sparebank Open

Etter lørdagens runde i Surnadal Sparebank Open på Surnadal Golfpark er det gjestene fra Kristiansund som har hatt ledelsen i alle tre klasser.  Lars Daniel Garshol leder herrer klasse 1, Lars J. Mork herrer klasse 2 og Kari Lise Kongshaug i dameklassen, alle har meget solide poengscorer og godt spill på Surnadal Golfpark i dag.   Av våre spillere ligger Allan Troelsen, Jan Ove Bævre, Dagrun Dyrnes Stromberg og Siri Vaagland best an så langt.

Her er alle resultater fra runde 1 i Surnadal Sparebank Open.

Men i morgen er det nye muligheter – og det er absolutt mulig å avansere på resultatlistene selv om vi spiller på bortebane.

Lørdagens turnering gikk i nydelig høstvær på Surnadal Golfpark, med 10 spillere fra hjemmelaget og 26 fra Kristiansund.    Vi ønsker alle spillere lykke til i sønagens turneringsrunde i Kristiansund !

Her er to klassevinnerne sammen med banksjef Allan Troelsen etter runde 1.  Fra venstre Lars J. Mork og Lars Daniel Garshol.

Her slår Allan Troelsen ut fra hull 1.   Allan er blant klubbens aller beste spillere (ble klubbmester i 2018), og samtidig adm. banksjef i Surnadal Sparebank – som er turneringssponsor og hovedsponsor for både Surnadal GK og Kristiansund og Omegn GK.

Her er Allan og hans medspillere på veg ut fra utslaget på hull 1.

Jan Ove Bævre ligger på en fin 3. plass etter runde 1 i Surnadal Sparebank Open.

Siri Vaagland ligger på en delt 3. plass i dameklassen etter første spilledag.

Siri Vaagland og Odd Sæther i full konsentrasjon 🙂