Flaggturnering og venneturnering neste helg

FLAGGTURNERING fredag 17. mai kl 18.00

Det har flere ganger vært arrangert en uhøytidelig flaggturnering om kvelden 17. mai, og det har vi tenkt å få til i år også.   Vi har selvfølgelig ingen planer om å forstyrre andre familieaktiviteter på grunnlovsdagen, men mot kvelden har de flest lyst til å få av seg bunad og dress – og kanskje lufte seg litt også.   Så hvorfor ikke møtes på golfbanen?  🙂

Som seg hør og bør blir det selvfølgelig FLAGGTURNERING.     Vi går 9 hull, alle starter i tur og orden fra hull 1.   Alle noterer seg antall tildelte slag (spillehandicap) før de starter.     Spillerne har da banens par 33 + sine respektive tildelte slag til rådighet.

Når slagene er brukt opp (dvs. akkurat passert «ditt eget par»), setter du flagget i jorda på det punktet hvor ballen ligger etter det siste slaget.   Den spilleren som kommer lengst med flagget sitt vinner.   Den som spiller akkurat på sitt eget handicap putter ballen i hullet på hull 9 med sitt siste slag.   Er ikke alle slag brukt opp etter 9 hull, fortsetter konkurransen på hull 10.

Vi har noen flagg i klubbhuset – men for å være sikre på at vi har nok:   Ta med ditt eget flagg!

Det er ingen startkontingent – og heller ingen premiering – i denne turneringen.

VENNETURNERING lørdag 18. mai kl 11.00

Og allerede dagen etter inviterer vi til venneturnering, som et rekrutteringstiltak for å få med enda flere til å få smaken både på golf og turneringsspill.       Da er det 18 hulls turnering, der det spilles med lag på 3 spillere pr lag.    Det eneste som kreves er at alle lag må ha med seg en nybegynner (en spiller som aldri har spilt turnering før) sammen med to litt mer vante golfspillere.

Lagene spiller på «beste ball», dvs. at to av spillerne i laget flytter fram sine baller og spiller fra samme sted som den best plasserte ballen på hvert slag.   Lagene konkurrerer med hverandre på antall slag.   Men denne dagen er slett ikke konkurransen det viktigste, formålet er å få flest mulig nye spillere med for å få smaken på turneringer.

Du kan melde deg på individuelt eller sammen med to andre som et lag.   Men spillere som ikke er registrert i Golfbox (nybegynnere) må uansett meldes på «manuelt», dvs. på sms til 91554069.

Startkontingent kr 100 pr spiller.   Enkel premiering til beste lag.

Oppmøte senest 30 min før start.