Alle Nyheter

Fin golfdag med masse spillere på banen !

Søndag 14. juli var det mange som benyttet anledning til ta en tur til golfbanen.  Til tider var det folk på alle hull – og tilnærmet kø 🙂

Vi tok en liten runde med kamera for å dokumentere den store aktiviteten og gode besøket.  Alle bildene nedenfor er knipset i løpet av en halvtimes tid – og dette er bare noen av de som var på Surnadal Golfpark i dag.

MEN:  Det er dessverre svært få som registrerer seg i Golfbox, og dermed kan det (fra avstand, via Golfbox-skjermen) se ut som Surnadal Golfpark er helt uten spillere.   Og det er ingen god reklame for banen vår.  Hvem vil vel komme for å spille på en bane der ingen andre spiller?  Derfor en ny anmodning om at ALLE heretter registrerer seg i Golfbox før de slår ut på hull 1.  

Hallvard og Marit Kvande satte sine putter på hull 7 🙂

Her er det Geir Berntsen (i orange caps) som putter, mens Dagrun Dyrnes Stromberg, Reinhard Wichmann og Allan Troelsen følger med.   Allan er trolig den som har vært mest aktiv av alle på banen denne helga – med hele 8 runder i løpet av lørdag og søndag.  Hvem kan rapportere om flere enn 72 hull i løpet av helga ??  🙂    Han spilte forøvrig en av søndagens runder på banens par – meget sterkt!

Familien Snekvik var sterkt representert på banen også i dag.   Magnus og Torstein følger med at Heid chipper inn på greenen på hull 7.

Vi har også hatt noen gjestespillere i løpet av dagen, bl.a disse to hytte-surnadalingene med klubbtilhørighet i Moss og Rygge GK.

Sturla Solheim og Johan Guttormsen Sæter er klar for å gå ut på sin andre runde for dagen.

Her er det kjekk gjeng som nettopp har gjort unna sin runde på hull 9.  Fra venstre Jørn Einar Bjørnaas, Maja Kjerstad Bjørnaas, Laila Eriksen Østbø og Kjell Øyen.