Alle NyheterGolfnytt

Emil Naterstad og Odd Sæther best i Åpningsturnering 2014

Emil Naterstad og Odd Sæther vant med sine 39 poeng årets Åpningsturnering på Surnadal Golfpark, knepent foran John Gammelsæter og Rune Nikolaisen fra Sunndal GK. Dagens største prestasjon stod likevel Tove H. Garte for, med sin Hole in One på hull 5 !

Her er de tre beste parene samlet etter Åpningsturnering 2014.  Fra venstre Petter Nikolaisen og Joakim Neerland (Sunndal GK), foran Emil Naterstad og Odd Sæther (Surnadal GK) og bak Rune Nikolaisen og John Gammelsæter (Sunndal GK).

Aapningsturnering_3beste

Hyggelig at så mange som 8 spillere fra naboklubben Sunndal Golfklubb tok turen over fjorden for å delta i turneringa.  Vi ønsker alle sammen velkommen tilbake !

På sin andre runde i dagens turnering fikk Tove Hilstad Garte oppleve det som alle golfere drømmer om !   Tove slo nydelig ut på hull 5, og ballen forsvant fra greenen. Men hvor ble det av ballen?? Trillet den forbi greenen?
Tove_holeinone_31052014
En undersøkelse ga det svaret vi håpet på 🙂   Hole in One !!

Fra før er det bare Brit Schei, Jan Ove Bævre, Allan Troelsen, Kjell Øyen, Lars Husby og Øyvind Svinvik som har klart denne bragden på Surnadal Golfpark.