«Eagles» vant Hjortescramble

Rune Nikolaisen og John Gammelsæter fra Sunndal GK, for anledningen skjult bak navnet «Eagles» vant årets Hjortescramble knepent foran «Team Sveen Auto» med Randi Moe Sæter og Lars Kristian Todal på laget.   Begge de to beste lagene fikk 41 poeng, men sunndalingene vant grunnet lavere spillehandicap.

På tredjeplass kom «Bacalao Compagneros» fra Kristiansund og omegn GK med 40 poeng, med Bjørnar Kvåle og Klaus Olav Strand Larsen på laget.

Vinnerlaget hadde riktignok ingen ekte «eagles», men de hadde derimot hele 5 birdier i løpet av runden, og la grunnlaget for seieren der.  Men laget som endte på 4. plass (Sturla Solheim / Pål Myhre) noterte seg for en ekte eagle (2 under banens par) på hull 4, det er både meget sterkt og sjelden !

Rune Nikolaisen fikk premien for «nearest the pin»,  mens Thomas Bjørseth og Randi Moe Sæter tok hver sin «longest drive»-premie.   Det var også innlagt en «straightest drive»-konkurranse på hull 1, der det gjald å få nærmest en stripe midt etter fairway.   Her var det tre spillere som endte tilnærmet likt og fikk hver sin premie:  Stanley Trevaskis, Randi Kvarsvik og John Gammelsæter.

Hele resultatlista finner du i Golfbox her:

På bilder ser vi Rune Nikolaisen fra vinnerlaget (spillepartner John Gammelsæter dro fra banen før fotografen rakk å få fram kameraet) sammen med Randi Moe Sæter fra «Team Sveen Auto» som stakk av med hele 3 premier i turneringen.  Randi hadde «shot of the day» med sitt fantastiske slag rett i koppen fra nesten 100 meters hold i motbakken mot greenen på hull 8 !  Ho fikk også premie for «longest drive» på hull 9, i tillegg til andrepremien i selve turneringen.

Lars Kristian Todal har ikke spilt golf på to år, men etter en eneste treningsøkt på drivingrangen var golfsvingen like god som før, og bidro sterkt til at han og Randi Moe Sæter sikret seg en meget sterk 2. plass i Hjortescramble 2017.

Rune Nikolaisen og John Gammelsæter vant årets Hjortescramble.  Her var de nok litt heldig at ikke innspillet på hull 9 var enda lenger.  Men ballen stanset like før roughen og de berget paret.

Terje Kvande og Halstein Kvande (under lagnavnet «Kvande’s) spilte en god turnering.  Her er det Halstein som sikter seg inn mot flagget på hull 9, mens lagkompis Terje og Ronny Edvardsen (til høyre) følger spent med.