Klart for «Svorka Mini Maraton» lørdag 4. september :-) 52 spillere på startstreken!

Lørdag 4. september arrangerer vi en ny maratongolf, riktignok i en redusert utgave sammenlignet med Surnadal Golf Maraton tidligere i sommer.

Svorka Mini Maraton er rett og slett en «halvmaraton», der vi spiller parturnering på 3 runder a 9 hull – og med samme spilleform som vi kjenner fra Surnadal Golf Maraton.   Dvs. fourball i runde 1, foursome i runde 2 og texas scramble i runde 3.  Runde 1 og 3 spilles på hull 1-9, mens runde 2 spilles på «back-9» (hull 10-18).

Svorka er vår turneringssponsor denne gangen – og som frister med attraktive premier til de 6 beste parene:

1. premie:   Apple Air Pods, verdi kr 1500,-
  2. premie:   Kvalitetsprodukter fra Gårdsslakteriet Sylte, verdi kr 1000,-
  3. premie:   Kvalitetsprodukter fra Gårdsslakteriet Sylte, verdi kr 750,-
  4. premie:   Edle dråper og søte delikatesser, verdi kr 500,-
  5. premie:   Edle dråper og søte delikatesser, verdi kr 500,-
  6. premie:   Edle dråper, verdi kr 200,-

I tillegg vil samtlige spillere få en fin deltakergave fra Svorka.

Startskuddet går kl 10.00, og så blir det ca en halvtimes pause mellom rundene.  Det blir «energipåfyll» (frukt- og nøttebuffet) i første pause og servering av grillet hamburger (med brød, crispisalat, dressing og syltet rødløk) fra Gårdsslakteriet Sylte i den andre pausen.  Det er beregnet 2 burgere pr spiller.

Startkontingent inkl. servering kr 350 (+ evt greenfee kr 200).

Det stiller hele 26 par / 52 spillere i SVORKA Mini Maraton – fra golfklubbene i Oppdal, Kristiansund, Tingvoll, Smøla, Klæbu, Stjørdal – i tillegg til arrangørklubben Surnadal.

Her er linken til startliste for runde 1 i SVORKA Mini Maraton.