Det nærmer seg Hjorte-scramble :-)

Lørdag 24. september er det klart for årets «Hjorte-scramble».   Slett ikke årets mest høytidelige turnering, men kanskje likevel den aller artigste å vinne 🙂   Og ikke minst den aller artigste å delta i !

Det er hele 40 påmeldte (altså 20 par), noe klubben er meget godt fornøyd med.  Her er startlista:  http://slides.golfbox.dk/?rid=34416

I denne parturneringen spiller vi på «beste ball» gjennom alle de 18 hullene.   En spillerne kan altså flytte sin ball fram til partnerens ball, og spille derfra.  Slik er det på hvert slag runden gjennom.

I scramble parturnering spilles det med 50% av vanlig spillehandicap.  Dvs. at hvis spiller A har 20 tildelte slag og spiller B har 12 tildelte slag, får paret 50% av gjennomsnittet av dette – altså i dette tilfellet 16 tildelte slag (50% av 32).

Alle starter på hull 1 (første par kl 11.00), og etter 9 hull legger vi inn en halvtimes matpause.  Det blir servert en sodd med brød til, som er inkludert i startavgiften på kr 250.  Etter maten fortsetter vi fortløpende, i samme rekkefølge som vi startet, videre fra hull 10.

Golfer og jeger Jan Ove Bævre har lovet oss å sponse 2 hjortesteker som premier til vinnerparet 🙂  Premier blir det også til de to neste parene på resultatlista.   Og skulle det bli likt i poeng blant noen av de tre beste parene avgjøres plasseringene med puttekonkurranse !

Om kvelden (kl 20.00) etter turneringen blir det også i år en sosial sammenkomst.  Det blir servert «Foooooore!!!» (les: en spennende gryte laget av kokk Stian Kooyman), mens deltakerne må ta med egen drikke.    Kr 200 pr person betales ved ankomst.   Påmelding til Siri Vaagland ved sms til mobil 952 21 025 innen onsdag 21. september.

hjort2