Alle Nyheter

Det ble en våt Himmelsprett-Golf…

Det var satt opp en ekstra turnering på Kristi Himmelfartsdag også i år, og det stilte 12 spillere til start i pøsende regnvær.   Litt kort varsel for påmelding og ikke minst dårlige værmeldinger i forkant av turneringsdagen forklarer nok delvis at deltakelsen var ganske dårlig denne gangen.   Men selv om det ble en heller våt fornøyelse denne gang, så var det som vanlig god stemning på golfbanen.

Det ble spilt i par, med spilleformen «greensome».  Dvs. at begge spillerne slo ut fra utslagsstedet, og deretter ble det spilt annenhvert slag på felles ball.  Stableford med 3/8 av sum spillehandicap.    Det var planlagt å spille 18 hull, men pga. værforholdene ble det før start bestemt å gå bare 9 hull.

Selv om banen var gjennomvåt og med mange søledammer i spill, så ble det prestert ganske bra resultater i turneringen.   5 av de 6 parene hadde fra 16 poeng og oppover.  Vinnere ble Hallvard Kvande / Anders Fridtjof Røen (19 poeng), foran Bente Edvardsen / Ronny Edvardsen (17 poeng) og Christer Moen / Audun Moen Skei (17 poeng).

På bildet ser vi de premierte, fra venstre Bente Krangnes Edvardsen, Anders Fridtjof Røen, Hallvard Kvande, Ronny Edvardsen, Christer Moen og Audun Moen Skei.

 

Alle resultatene finnes i Golfbox her;
http://surnadal-golfklubb.no/turneringer-2016/#/competition/1161871/results