Dagrun og Reinhard suverene i Eika Open

Dagrun Dyrnes Stromberg og Reinhard Wichmann spilte meget godt og vant årets Eika Open på suverent vis.   Det var mange lag med høye poengscorer i Eika Open, men ingen kunne tukte duoen Stromberg / Wichmann som fikk hele 48 poeng.    På 2. plass kom laget «Tjøyr» (Rune Nikolaisen og Vidar Sæter) fra Sunndal GK som fikk 44 poeng, mens Hallvard Kvande og Anders Fridtjof Røen tok 3. plassen med sine 43 poeng.  Til sammen deltok 14 par (28 spillere) i Eika Open 2018.   Surnadal Sparebank / Eika-gruppen stilte med flotte premier.

Det var en nydelig golfkveld på Surnadal Golfpark, og fin kveldssol og flotte baneforhold.  Og som Allan Troelsen sa før start, så har vi all grunn til å være stolte av banen vår – den har en kvalitet som er fullt på høyde med langt mer kjente baner rundt omkring i landet.

På bildet ser vi de tre beste lagene, fra venstre Hallvard Kvande, Anders Fridtjof Røen, Reinhard Wichmann, Dagrun Dyrnes Stromberg, Vidar Sæter og Rune Nikolaisen – og til høyre adm. banksjef Allan Troelsen fra turneringsarrangør Surnadal Sparebank / Eika-gruppen.   Allan vant forøvrig selv premien for «nearest the pin» på hull 2, men Rune Nikolaisen og Tove Hilstad Garte tok premiene for «longest drive» på hull 6.

Her finner du komplett resultatliste for Eika Open 2018.

Ved like poengscorer skilles lagene (iht. oppsettet i Eika Open) etter oppnådd poengscore på siste 9 hull (og evt videre siste 6 hull, 3 hull og siste hull).  Duoen Kvande/Røen tok 3. plassen framfor de to neste parene pga. bedre spill på siste 9 hull.   Her gjelder altså ikke den «vanlige» regelen om at laveste handicap går foran.

Allan Troelsen orienterte før start om bankens samarbeid med Eika-gruppen – og turneringen Eika Open.    Premien til vinnerparet Dagrun og Reinhard var forøvrig gratis greenfee på banen til Atlungstad Golfklubb ved Mjøsa, der Eika Forsikring er en av sponsorene.

Her er det Arthur Melling som slår inn mot greenen på hull 9.

Kjell Øyen fikk «eagle» på hull 3 (2 slag på par 4-hull) – der for øvrig Surnadal Sparebank er hullsponsor.   Her sammen med Siri Vaagland og Laila Eriksen Østbø.

Knut Haugen slår ut på hull 1

Noen ganger har golfballer en lei tendens til å ta retninger som den helst ikke burde gjort.    Her er det tydeligvis en noe krevende leteaksjon på gang…..