Dagrun med solid runde i Intersport Cup

Dagrun Dyrnes Stromberg fikk 20 poeng og vant dameklassen i 4. runde av Intersport Cup, mens Helge Wiig og Hallvard Kvande delte tetplassen i herreklassen med 18 poeng hver.  Dagrun rotet litt på hull 8, men ellers en meget sterk runde!    Ellers merker vi oss at den nye «kvennagardingen» Helge Wiig har byttet hjemmeklubb fra Hauger GK til Surnadal GK.

Her finner du kveldens resultater.

Sammenlagt er det Tove Hilstad Garte (med sin 2. plass i kveld) som fortsatt leder, men Dagrun henger godt med 22,5 poeng bak.  Terje Kvande overtok teten i herreklassen etter en sterk 3. plass i kveld – og passerte dermed Reinhard Wichmann som ligger 9 poeng bak.   Dvs. full spenning i begge klasser !     Det er fortsatt 5 runder igjen, og det er bare 6 av 9 runder som teller – så mot slutten av sesongen kan resultatene også endre seg pga. strykninger av de svakeste rundene tidligere i år.

Sammenlagtresultater (order-of-merit) finner du her:
Kvinner
Menn

Her er to spillere som begge ligger i teten av årets Intersport Cup.  Dagrun Dyrnes Stromberg slår ut på hull 7 (havnet for øvrig på greenen og sikret seg et par etter en kjempebra langputt på andreslaget), mens sammenlagtleder Terje Kvande følger med.