Da er sesongen 2018 dessverre over…. :-(

En liten runde på baneområdet lørdag 27. oktober etterlater ingen tvil;  Golfsesongen 2018 er over.  Banemannskapet har allerede gjennomført mye jobb for å forberede greenene til å tåle vinteren best mulig.  Greenene er hullpipeluftet (kjernen ligger på greenen til våren) samtidig som jobben med å legge ut kvist på greenene også er startet.   Og ikke minst er flaggene gjemt bort for vinteren.

I dag var det også det frost i bakken i store deler av baneområdet til langt ut på dagen.

Så da er det bare å gjøre seg klar til en vintersesong i golfsimulatoren på Skei.  Men fortvil ikke, det er plutselig vår igjen !  🙂

Dugnadsgjengen har forresten kastet seg på enda et byggeprosjekt.  Nå skal det bli egen greenfee-bu på baksiden av klubbhuset.  Denne bua skal nå rustes opp med ny bordkledning mv., og gi plass til golfbox-terminalen, scorekort og det som hører til for å ta i mot besøkende spillere ved banen – uten at de må inn i selve klubbhuset.