Alle NyheterGolfnytt

Bjørn Schei klubbmester

Bjørn Schei ble klubbmester 2014 i Surnadal GK, ett fattig slag bedre enn Allan Troelsen. Geir P. Garte vant seniorklassen, mens Tove H. Garte vant klassen for senior kvinner.

Vi kan gratulere Bjørn Schei, Tove H. Garte og Geir Garte med hver sin klubbmesterskapstittel for 2014.

Bjørn Schei tok dermed sitt aller første klubbmesterskap.

Etter første spilledag ledet Bjørn med 84 slag, og var da hele 8 slag foran Allan Troelsen, som var nest beste spiller i klassen for menn (under 55 år).  Geir Garte hadde imidlertid 87 slag på første dag, og var nest best av herrene uansett klasse.

Men Bjørn Schei la opp til en meget spennende regi på klubbmesterskapet, og slapp konkurrentene innpå i runden søndag.  Samtidig spilte Allan Troelsen meget godt søndag (83 slag), og det skulle vise seg å bli close race.  Men Schei holdt unna og vant med totalt 174, foran Troelsen med totalscoren 175.   Stian Kooyman var nest beste herrespiller søndag med sine 87 slag, men han mislyktes dessverre i går og var tidlig ute av konkurransen.

Geir Garte var forøvrig den eneste spilleren som kom seg under 90 slag begge dagene, med hhv.  87 og 89 slag.  Med 176 slag totalt var han klar vinner i klassen for senior menn (over 55 år).

Men den spilleren som imponerte aller mest var Tove H. Garte, spesielt søndag da hun spilte de 18 hullene på bare 77 slag.  Riktignok spiller damene en kortere bane (spiller fra rød tee), men dette er uansett en meget sterk prestasjon.  Totalscore på 163 lar seg absolutt høre.

Her er komplette resultater for alle tre klasser.

Fra venstre Bjørn Schei, Tove. H. Garte, Geir Garte og Allan Troelsen.
Premievinnere2

Dessverre var kun en damespiller med i klubbmesterskapet 2014, og det var heller ingen juniorer med i år.  Dette håper vi blir bedre neste år.

Klassevinnere_Green7

På bildet nedenfor ser vi klassevinnerne i aksjon på hull 16 søndag.   På dette tidspunkt var det helt åpent hvem som skulle dra dette i land.  Og når Bjørn i tillegg mistet sin ball i roughen på hull 18, var det spenning helt til fintellingen var gjort.

Roughen_hull9

Her var klubbmester Bjørn Schei litt fortvilet, da han ikke fant igjen ballen sin i roughen etter andreslaget på hull 9.  Men selv med nytt slag og straff klarte han å ro det i land.
Allan_Emil_Rune

Her avslutter Allan, Emil og Rune sin runde, og det var bare å vente på «lederflighten» før resultatene var klare

TrygveTalgo

Ellers var det en «trimklasse» som spilte stableford 18 hull søndag, men selvfølgelig utenfor konkurranse i klubbmesterskapet.  Her vant Trygve Talgø (bildet) med 35 poeng, foran Oddvar Væge med 31 poeng. Her er resultatliste for trimklassen.