Arnstein og Geir Garte best i Pink Cup

Det var far og sønn Garte som var klart best i parturneringen Pink Cup på Surnadal Golfpark lørdag 3. juni.   Med sine 43 poeng var Arnstein Hilstad Garte / Geir Garte hele 5 poeng før de neste beste.    I Pink Cup spiller vi scramble (to som spiller på beste ball på hvert slag), og det var i tillegg innlagte spesialregler der det var mulig å kjøpe seg ekstra fordeler i spillet.   Det var bl.a. mulig å kjøpe seg opp av bunker, ett ekstra slag, kjøpe seg fram til rød tee – eller en ekstra putt.   Altså litt uvanlige og uhøytidelige regler som gjorde turneringen ekstra artig og uforutsigbar.

Pink Cup er en nasjonal turnering som arrangeres i samarbeid mellom Norges Golfforbund, Kreftforeningen og de lokale golfklubbene. Alle spilleinntektene fra Surnadal GK sitt arrangement (kr 3.325) går til Kreftforeningen.

Her er komplett resultatliste:

1. Arnstein Hilstad Garte / Geir Garte         43 poeng
  2. Nils Magne Røen / Halvard Kvande         38 poeng
  3. Anders Fridtjof Røen / Kjell Øyen             37 poeng
  4. Siri Vaagland / Knut Haugen                     37 poeng
  5. Terje Kvande / Jan Ove Bævre                   36 poeng
  6. Tor Helge Aas / Oddvar Væge                     36 poeng

Her er det tre beste parene, fra venstre Kjell Øyen, Anders Fridtjof Røen, Nils Magne Røen, Halvard Kvande, Geir Garte og Arnstein Hilstad Garte.

Kjell Øyen og Anders Fridtjof Røen var de to eldste som stilte i Pink Cup, men alderen tynger ikke mer enn at de sikret seg 37 poeng og en fin 3. plass.   Her er det Anders Fridtjof som slår et kjempebra utslag på hull 5, mens makker Kjell og Siri Vaagland venter på tur.