Arne O. Sæter overtok teten i SpareBank1 Nordmøre Challenge

Onsdag 2. september spilte vi 6. runde i SpareBank1 Nordmøre Challenge.   Bare 10 deltakere stilte på startstreken i tildels kraftig regnvær – og svært våte baneforhold som kanskje ikke inviterte til det aller beste golfspillet.

Hallvard Kvande vant kveldens runde med sine 19 poeng, med Henrik Melkild (18 poeng), Arne O. Sæter (16 poeng) og Nils Magne Røen (16 poeng) på de neste plassene.

Arne O. Sæter spilte i kveld sin 4. runde i løpet av sesongen, og fikk dermed tellende score for å komme inn på sammenlagtlista.   Og med poengscorer på 24, 22 og 18 fra tidligere runder går han dermed rett inn på tetplass sammenlagt, med sitt gjennomsnitt på 20 poeng etter kveldens runde.

På andreplass finner vi Marius Kvande (som ledet etter forrige runde) med en snittscore på 19,5 poeng, mens Knut Haugen og Øyvind Svinvik deler 3. plassen med 17,8 poeng..     De 4 beste rundene (av totalt 8) teller.    I praksis betyr dette at Marius må spille til 19 poeng (for å bytte ut en tidligere 17 poengs-runde i gjennomsnittet) i en av de siste 2 rundene for å komme likt med Arne (forutsatt at sistnevnte ikke forbedrer scoren)..

I dameklassene var Laila Eriksen Østbø eneste deltaker i kveldens runde.  Sammenlagt leder Tove Hilstad Garte med 20 poeng i gjennomsnitt.

I klasse «herrer hcp > 36» spilte Ken Marius Pedersen til 17 poeng i kveldens runde, og har nå et gjennomsnitt på 19,0 poeng på sine 4 beste runder.

Her finner du alle resultater fra SpareBank1 Nordmøre Challenge.

Her setter Arne O. Sæter sin parputt på hull 9, mens Øyvind Svinvik følger spent med.