Allan og Tove med banerekorder i «Sissener Classic Tour» !

Allan Troelsen og Tove Hilstad Garte imponerte med knallsterke resultater i dagens seniorgolfturnering, som vi arrangerte på vegne av Norsk Seniorgolf.    Begge satte nye banerekorder, med hhv. 67 og 72 brutto slag.

Allan Troelsen forbereder seg for turneringsstart.  Foto:  Geir Forbregd, Driva.

De fire beste herrespillerne (klasse 2) var samlet i samme gruppe.  Her putter Ole Christian Belsaas (Byneset GK), med Geir Petter Garte, Allan Troelsen og Helge Wiig som tilskuere.     Belsaas satte her en sterk birde.    Men det var ingen som klarte å holde følge med Allan Troelsen i dag – 67 slag er rett og slett imponerende spill.

Og her putter Allan Troelsen på hull 7 etter å ha lagt seg fint på greenen på utslaget.

Førsteputten endte like ved flagget, og det ble dermed et «enkelt par» 🙂

Tove Hilstad Garte knuste alle herrene i klasse 3, med sin knallsterke 72-runde.    Hennes medspillere (og konkurrenter), fra venstre Rolf Erik Quande (Hauger GK), Eiliv Solheim (Kristiansund og omegn GK) og Magnus Snekvik (Surnadal GK), spilte alle sterke runder – men likevel langt unna muligheter for førsteplassen.    De to sistnevnte spilte på hhv. 80 og 81 slag, som ga 3. og 4. plass i klassen, bak Tove Garte med sine 72 slag og Pål Tore Kleveland (Molde GK) med 80 slag.   Rolf Erik Quande måtte dessverre gi seg etter 15 hull pga. ryggproblemer, og fikk scoren ødelagt (fikk notert maks antall slag på de 3 hullene som ikke ble spilt)

Surnadal Golfklubb forsynte seg ganske grovt av premiebordet, i konkurranse mellom 47 spillere fra 9 forskjellige golfklubber.  Her er klassevinnerne:

Klasse 1:        Ingen deltakere
Klasse 2:        Allan Troelsen, Surnadal GK                               67 brutto slag (ny banerekord)
Klasse 3:        Tove Hilstad Garte, Surnadal GK                       72 brutto slag (ny banerekord)
Klasse 4:        Arne O. Sæter, Surnadal GK                                 67 netto slag
Klasse 5:        Ole Kårvåg, Kristiansund og omegn GK             60 netto slag
Klasse 6:        Ingen deltakere
Klasse 7:        Anders Fridtjof Røen, Surnadal GK                   58 netto slag

Alle resultatlistene finner du i Golfbox her.

Det var 47 startende i søndagens turnering, derav 20 fra hjemmeklubben.  Dette er vi selvfølgelig meget godt fornøyd med.   Flere av de tilreisende kom til banen kvelden før med bobil, og det var nesten som campingplass ved klubbhuset da arrangørstaben kom til banen søndag morgen 🙂

Arne O. Sæter spilte også meget godt i Sissener Classic Tour, og vant klasse 4 med hårfin margin foran Rune Lønnum (til venstre) fra Kristiansund og Omegn GK.   I bakgrunn ser vi Per Jakob Bjørnå (Molde GK) og Pål Tore Kleveland (Molde GK).   Sistnevnte ble nr 2 i klasse 3.

Sirpa Skomsøy spilte en kjemperunde i gårsdagens turnering i Kristiansund, og var ikke så langt unna i dag heller med sin solide 2. plass blant de 17 deltakerne i klassen.

Terje Kvande (til høyre) hadde med seg barnebarn Marius som caddy, og som vi ser på bildet gikk han inn i oppgaven med stor innsats og entusiasme.  Her finner han en god puttelinje for bestefar 🙂

Ellers ser vi på bildet Finn Robert Quande, Stig Talgø (som putter) og Geir Berntsen.

Det var nydelig golfvær og flotte baneforhold under turneringen.  Her er Laila Eriksen Østbø som slår ut på hull 7, mens medspillerne Oddny Marie Mokkelbost, Ole Kårvåg og Ola Garte følger med.

Kjell Øyen slår her sitt andreslag på hull 10, mens Bersvein Skomsøy og Hallvard Kvande speider mot greenen.

Her er kvartetten Gunnar Martin Hole (Kristiansund og omegn GK), Harald Einang (Trondheim GK), Øystein Jakobsen (Molde GK) og Odd Sæther (Surnadal GK) som er i gang med puttingen på hull 7.

Lokalpressen var også tilstede under Sissener Classic Golf.  Her er det Arne O. Sæter som blir fotografert under utslaget på hull 3 av Geir Forbregd fra Driva.   Pål Tore Kleveland fra Molde GK følger med bak.

Driva har lagt ut to saker (krever abonnement) fra turneringen: