Allan med beste bruttoscore i «Surnadal Sparebank Open»

Allan Troelsen spilte meget godt i søndagens runde på Surnadal Golfpark, og vant bruttoklassen relativt klart med sine 160 slag.   Allan var dermed 6 slag bedre enn klubbkamerat Helge Wiig på andre spilledag, etter at de to lå likt etter lørdagens runde i Kristiansund.

I Surnadal Sparebank Open konkurreres både i stableford og i brutto score.   I klassen «herrer 1» (handicap <19) vant Rune Lønnum fra Kristiansund og omegn GK foran Trond Kristian Grødal fra samme klubb.   «Herrer 2» ble vunnet av Finn Backer fra Kristiansund og omegn GK, mens dameklassen ble vunnet av Oddny Marie Mokkelbost fra Kristiansund.    I klassen «VTG mix» (nybegynnere) var Svein Erik Nilsen fra Surnadal GK eneste deltaker.  Beste bruttoscore i dameklassen hadde Kari Lise Kongshaug fra Kristiansund og omegn GK.

Du finner alle resultatene i Golfbox.

Vår hovedsponsor Surnadal Sparebank er også hovedsponsor for Kristiansund og omegn Golfklubb, og banken bidrar gjennom turneringen Surnadal Sparebank Open til å skape gode relasjoner mellom klubbene og nettverk for klubbenes spillere, og generelt økt golfinteresse på Nordmøre.

Tidens Krav var også tilstede under premieutdelingen i Surnadal Sparebank Open – og har laget en fin sak fra turneringen.

Her er alle deltakerne samlet ved utslaget på hull 1 før turneringsstart søndag formiddag.  Tilsammen deltok 32 deltakere (derav noen som deltok bare den ene spilledagen)

«Surnadal Sparebank Open» er en turnering som arrangeres i samarbeid mellom Kristiansund og omegn GK, Surnadal GK, og de to klubbenes felles hovedsponsor Surnadal Sparebank.   Banksjef Allan Troelsen disket opp med et stort og flott premiebord.    Det hører også med til historien at han selv spilte meget godt søndag, og hadde beste stableford poengsum på dag 2 og ikke minst beste bruttoscore sammenlag.

De beste herrespillerne fra dag 1 spilte sammen i felles gruppe på dag 2 i Surnadal.  Her putter Rune Lønnum, mens Allan Troelsen, Helge Wiig og Eiliv Solheim følger med.   Kun 10 brutto slag skilte disse fire karene på resultatlista etter to runder.

Klaus Olav Strand Larsen, Trond Kristian Grødal og Knut Haugen fulgte hverandre tett gjennom hele runden på Surnadal Golfpark, og hadde en spennende og fin fight innbyrdes i gruppa.   Trond Kristian trakk det lengstre strået etter en sterk avslutning, og knep også andreplassen totalt i klassen «herrer 1».
Fotograf:  Heid Snekvik.

Her er det Trond Kristian som putter, mens Heid og Klaus Olav følger med om ballen havner i hullet.

Flott vær og fine baneforhold på Surnadal Golfpark søndag 1. september