Aktivitetskalenderen for 2019 (versjon 1) er klar

Våren og golfsesongen nærmer seg og turneringskomiteen/styret har nå vedtatt første utgave av årets aktivitetskalender/turneringsoversikt.    Det kan bli noen endringer, men du kan i hvert fall notere deg noen av de viktigste datoene.  For eksempel spilles klubbmesterskapet den helga som NGF anbefaler klubbene, dvs. lørdag 24. og søndag 25. august.  Og allerede helga etter arrangeres Surnadal Sparebank Open, i Surnadal og Kristiansund.

Lørdag 18. mai har vi lagt opp til en venneturnering, dvs. en lagsturnering med 3 spillere på hvert lag.  Alle lag må ha med en nybegynner (som ikke har spilt turnering før) med på laget sitt.   Dette er et av flere rekrutteringstiltak vi har tenkt å gjennomføre i 2019.

Ellers er det også verdt å merke seg datoene for årets første nybegynnerkurs;   lørdag 11., søndag 12. og mandag 13. mai.

Her er hele aktivitetskalenderen (PDF-fil):   Aktivitetskalender 2019