10 nye golfspillere klare for Surnadal Golfpark :-)

I løpet av helga har vi gjennomført årets tredje nybegynnerkurs, og 10 nye golfere har gjennomført nødvendig opplæring for å hive ut i den flotte golfsporten.

Fra venstre Laila Kvendset, instruktør Geir Garte, Hedda Krangnes Edvardsen, Håkon Kvammen Sæter, Nora Nervik Almli, Roy Bolme, Kari Vaagland Larsen, Tor Mogstad, Kristian Ellevset og Markus Drøivoldsmo Lesund.   Lars Arne Lesund deltok også på kurset, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Klubbens kursinstruktører var som vanlig Tove og Geir Garte, og vi takker igjen dem for en formidabel innsats for å lære opp nye golfere i klubben vår.

En av kursdeltakerne var ekstra blid og fornøyd etter runden på banen i siste del av kurset. Tor Mogstad slo like godt til med birdie på hull 2 i sin aller første «offisielle» golfrunde 🙂